3Forward gik til Danske Banks mobilbank

Torsdag morgen åbner teleselskabet 3 officielt sin nye flagskibsbutik 3Huset på Strøget i København. Med 1.200 kvm fordelt over fire etager er det den største telebutik i Nordeuropa. Her finder man både butik, teknisk service, Den nye hvid iPhone 4 fra Apple en hel etage dedikeret til gadgets og på toppen et auditorium med gratis tips, tricks og undervisning på alle niveauer. Ved en åbningsfest i 3Huset onsdag aften overrakte 3’s CEO Morten Christiansen, 3Forward prisen.

Ved tidligere uddelinger af 3Forward har 3 haft fokus på bl.a. musik, nyheder og comedy, men denne gang har man valgt at kigge på en verden, der hænger tæt sammen med selskabetsegen. 3 arbejder hårdt på at tilbyde danskerne den ultimative mobile oplevelse, det bedste netværk og de højeste hastigheder. Men med uddelingen af 3Forward-prisen understreges det, at hastigheder og dækning ikke betyder alverden, hvis man ikke kan bruge det til noget.

”Over det sidste år har vi oplevet en eksplosion i antallet af smartphones. Vores seneste tal viser, at 95 pct. af alle de mobiler 3 sælger er smartphones. Internettet med alle dets muligheder er blevet mobilt. Vi har det allesammen i lommen – hver dag. Vores personlige bankforretninger har i de seneste år flyttet sig fra banken til netbanken, og derfor er det helt naturligt, at det nu er den mobile netbank, som er i fokus,” siger Morten Christiansen, CEO i 3 Danmark.

Med et enkelt og overskueligt look – hjulet – har Danske Bank formået at gøre noget så traditionelt og konservativt som bankforretning til en supertrendy add-on til smartphonen. Danske Bank er gået nye veje, har flyttet grænserne og sat en høj standard for, hvad vi som moderne, mobile kunder kan forvente. Det er nogle solide fodaftryk, som konkurrenterne får svært ved at følge, lyder motivationen for tildelingen af 3Forward.

”Vi er utroligt glade for prisen og den succes som vi har haft med vores mobilbank-applikation, som bedst afspejles af, at flere end 220.000 har downloadet applikationen siden lanceringen 15. september sidste år. Vi har fokuseret på mobilen som en selvstændig kanal frem for at forsøge at flytte netbanken over på mobilen. Derudover har vi tilsat en række unikke tiltag, f.eks. muligheden for at betale sine regninger ved at tage et foto af girokortet med mobilen”, siger Peter Rørsgaard, underdirektør for forretningsudvikling i Danske Bank.

3Huset som ligger på Vimmelskaftet 35 (Strøget) slår dørene op torsdag 31. marts kl. 8 og holder åbent helt til kl. 22. Mere information om 3Huset findes på www.3.dk/3huset. Yderligere information om Danske Banks mobilbank applikation findes på www.danskebank.dk/mobilbank

søndag, marts 27th, 2011 Banker

No comments yet.

Leave a comment