Kom og oplev Nykredit Copenhagen Marathon

Når deltagerne er sendt af sted, formidles løbet på storskærme i målområdet. De ti hurtigste mænd, de fem hurtigste kvinder og løbets fartholdergrupper trackes live. Derudover kan man følge VIP-løbere, som f.eks. Børne- og ungdomsborgmester Anne Vang, den mangedobbelte verdensmester i triathlon Peter Sandvang, 100 km løber og tidligere landsholdstriatlet Per Nielsson samt den tidl. Politiinspektør Per Larsen.

Løbets favorit i kvindefeltet er den tidligere verdensrekordholder på kvindernes maratondistance Tegla Chepkite Loroupe (Kenya). Tegla er tredobbelt verdensmester på halvmaraton og har mange flotte placeringer på langdistance til både VM og OL. Derudover er hun tidligere vinder af flere af verdens helt store maratonløb f.eks. New York Marathon, London Marathon og Berlin Marathon. Anne Sofie Pade Hansen, Sparta, forventes at blive første danske kvinde over målstregen. Hos herrerne er finske Marten Boström klar favorit, og forventes i mål efter ca. 2 timer og 15 minutter. Derimod kan der blive tæt kamp om de øvrige placeringer. Læs mere om elitefeltet på copenhagenmarathon.dk/elite

Program for Nykredit Copenhagen Marathon 2011:
Kl. 8:45 – 9:20: Velkomst og praktisk info til løberne.
kl. 9:26: Starttale ved Nykredits koncernchef Peter Engberg Jensen.
kl. 9:30: Der tælles ned på storskærmen og startskuddet affyres.
kl. 9:30-9:45: De 12.000 deltagere løber over startstregen i retning af Langebro.
kl. 11:45-11:55: Første mandlige løber passerer målstregen.
kl. 12:05-12.15: Første kvindelige løber passerer målstregen.
kl. 12:30: Præmieoverrækkelse ved Nykredits koncernchef Peter Engberg Jensen.
kl. 12:30 – 15:30: Deltagerne kommer i mål.
kl. 15:30: Sidste løber forventes at have passeret målstregen og arrangementet afsluttes.

fredag, maj 20th, 2011 Sport

No comments yet.

Leave a comment